CERQUEM EMPRESES

Busquem empreses que vulguin col·laborar i facilitar la inserció de la dóna en diferents Rols emergents en el sector de les TIC.

Diagnosi

La indústria TIC, té quelcom que la fa diferent entre d'altres indústries, és dependent de treballadors certificats amb gran varietat d'habilitats i perfils, per la que les empreses TIC, competeixen pel seu talent i s'enfronta a una escassetat crònica i dramàtica de talent.

La transformació digital requereix formació tècnica, no solament en empreses IT, sinó també en la resta de sectors, pel que la demanda dels treballadors/es serà encara més insuficient per satisfer tota la demanda.

Una altra raó de pes, per animar a les empreses a invertir a atraure, retenir i promocionar dones amb rols més tècnics, és que està demostrat que la diversitat genera eficiència i millora el rendiment corporatiu.

  • · Quins Rols són més requerits per les empreses?
  • · Estudi d'ofertes actuals en el mercat.
  • · Necessitats reals del mercat IT?

Acció

En les ofertes de feina, les empreses ja comencen a buscar perfils de dones, sent conscients el valor que aporten.
Volem recollir empreses amb interès per col·laborar a inserir dones pertanyents als nostres programes.
També, volem nodrir la nostra BDs amb Iniciatives que treballen en identificar, valorar i intercanviar bones pràctiques en Empreses:

  • · Formació e inserció amb projectes reals en Empreses?
  • · Quin és el compromís de les empreses alhora de reinsertar dones?
  • · Com afronten les empreses la transformació digital? Reciclant el seu talent?
  • · Model d'aprenentatge treballant des de l'inici amb empreses reals.
  • · Inserció Laboral directa, una vegada acabada la formació.

Vols participar i/o ser membre?

Volem recollir la teva iniciativa i crear una base de dades complerta i accessible juntament amb altres entitats que tenen com a objectiu comú fomentar la presència de dones amb Rols tècnics en el sector de les TIC. Per a tots junts crear sinergies i treballar amb programes específics d'inserció.

SUBIR